10 Motive pentru care tenisul este mai dificil ca baschetul

0
541
10 Motive pentru care tenisul este mai dificil ca baschetul

Cu tot tam-tam-ul facut referitor la NBA si campionatele de baschet, lumea ar putea crede ca este foarte greu pentru 5 tipi masivi sa se ajute intre ei pentru a reusi sa puna o minge frumoasa, mare si inceata intr-un cos.

Iata 10 motive care demonstreaza ca tenisul este mult mai dificil.

10. Daca ratezi o lovitura in tenis, nu poti sa sari in sus, sa apuci mingea si sa incerci din nou.

9. Cand a fost ultima oara cand un jucator din NBA a trebuit sa arunce la cos avand soarele in ochi?

8. Atunci cand un jucator de tenis vede mingea foarte bine, el spune ca mingea i se pare mare cat un grapefruit. Cat de mare este o minge de baschet?

7. Atunci cand obosesti la tenis, antrenorul tau nu te poate scoate din teren si nu poate pune un alt jucator in locul tau.

6. Cat de des se intampla in baschet ca o minge aruncata perfect sa isi rateze tinta din cauza vantului?

5. Daca un jucator de baschet arunca un pic mai departe decat ar fi trebuit, nici o problema. Exista un panou de care mingea se va lovi si va reveni in teren. Jucatorii nu au noroc de un asemenea panou in tenis.

4. Meciurile de tenis din cadrul turneurilor de Grand Slam dureaza de obicei mai mult de 3 ore. Cand a fost ultima oara cand ati vazut un meci de baschet de 3 ore?

3. Daca iti tot ratezi loviturile in baschet, poti pasa mingea cuiva care nimereste cosul. Nu ai aceasta oportunitate in tenis.

2. Jucatorii de tenis trebuie sa se descurce cu un fileu care este fix pe mijlocul terenului de joc. Oare jucatorii de baschet s-ar putea descurca cu un asemenea obstacol?

1. Mingile de tenis se misca cu viteze de pana la 233 km/h. Mingile de baschet ajung la maxim 48 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.