Sfaturi pentru sărbători – cum să scapi de stres

0
609
Sfaturi pentru sărbători - cum să scapi de stres

In vreme ce trimiterea felicitarilor de sarbatori este una din cele mai bune metode de a mentine legatura cu cei dragi, trimiterea multor felicitari poate fi stresanta. Iata cateva ponturi pentru a simplifica trimiterea felicitarilor, pastrand esenta traditiei intacta.

Scurtati-va lista

Poate ca va simtiti obligat sa trimiteti felicitari tuturor celor pe care-i cunoasteti; exista pe lista dvs persoane carora ati putea sa nu le trimiteti felicitari? Persoane care nu va trimit si ele felicitari sau cele care nu observa ca nu au primit o felicitare din partea dvs? De asemenea, persoanelor pe care le vedeti mereu, cum ar fi colegi de munca, ati putea sa nu le trimiteti felicitari? Sau daca le trimiteti macar nu au nevoie de un plic cu timbru si adresa.

Trimiteti o felicitare cu poza dvs

Multe din persoanele apropiate carora le trimiteti felicitari pot fi persoane care nu va vad regulat sau care ar dori o fotografie cu dvs (mai ales daca aveti copii, care se schimba atat de mult de la an la an).
Aceasta este o modalitate minunata de a trimite o felicitare potrivita, poza familiei dvs, cu o urare printata dedesubt. In afara de faptul ca va scuteste de chinul alegerii unei felicitari diferite pentru fiecare, va scuteste si de compunerea unui mesaj elaborat: este nevoie doar de semnatura dvs.

Nu trimiteti o scrisoare stufoasa

Exista persoane care vor sa stie cum a fost pt dvs anul care se termina si poate ca aceasta e singura ocazie in care pot afla detalii majore din viata dvs. Totusi, scrisorile stufoase va pot complica mult procesul de trimitere a felicitarilor. Nu le trimiteti si poate in acest fel le veti da motiv sa va sune si sa pastrati legatura. Daca nu va place gandul de a nu trimite aceste scrisori, puteti incerca sa le trimiteti prin email.

Printati adresa pe etichete

Chiar daca pare mai impersonal, va poate scuti de timpul pierdut scriind adresa de mana sau puteti sa folositi acest timp pentru a scrie urari minunate (sau pur si simplu sa va relaxati).

Incepeti din vreme

Daca incepeti acum si scrieti cateva felicitari pe zi sau mai mult in fiecare week-end, le veti putea trimite pe toate la timp fara a va stresa prea mult. Scrierea felicitarilor putin cate putin, va va permite sa adaugati si acea nota personala care nu face mesajul sa para sec sau scris in graba; si pe masura ce le scrieti, ati putea chiar sa incepeti sa asteptati cu nerabdare reluarea legaturii cu prieteni vechi si sa le faceti urari. Si chiar asta e sensul scrisorilor de sarbatori, nu-i asa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.