Cum sa te pensezi

0
609
cum sa te pensezi

Pensarea sprancenelor este una din cele mai dramatice cai de a va modifica fata fara machiaj sau operatie. Poate face ca ochii sa para mai mari si ca fata sa fie curata si cizelata.

 Pasi  

 1. Stati langa un geam pentru a vedea in lumina cea mai buna.
 2. Spalati zona bine incat sa nu fie grasa.
 3. Decideti ce forma doriti pentru sprancenele dv. Stilurile se schimba; ajuta sa rasfoiti prin reviste de moda pentru idei.
 4. Desenati o linie maro pe spranceana cu un creion maro pentru a va servi ca ghid. Urmati linia naturala a sprancenei atunci cand pensati sprancenele conformandu-va curbei genei superioare.
 5. Trageti pielea la capatul exterior al sprancenei impotriva osului fruntii si folositi acest os ca un ghid aditional.
 6. Folositi o pereche de pensete inclinate la unghi pentru a inlatura firele de par de sub spranceana; niciodata sa nu va modelati spranceana inlaturand fire de deasupra. Pensati cate un fir pe rand.
 7. Incepeti sa va pensati in mijlocul sprancenei si pensati catre exterior; apoi reveniti in centru si pensati deasupra nasului. Sprancenele ar trebui sa se intinda putin catre fiecare colt al ochilor dv.
 8. Folositi vata inmuiata in ulei de copac de ceai sau de alun fermecat pentru a va calma sprancenele pensate.

 Sfaturi  

 • Ganditi-va sa va epilati sprancenele profesional pentru a obtine exact forma dorita. Puteti apoi sa va pensati firele razlete pe masura ce cresc.
 • Pensarea regulata a sprancenelor poate face ca unele fire de par sa nu mai creasca deloc, asa ca pensati cu grija.
 • Exista pensete special menite pentru pensarea sprancenelor. Costa mai mult, dar fac ca experienta sa fie mai putin dureroasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.