Cum sa tai spuma izolanta

0
575
Cum sa taiati spuma izolanta

Daca taiati cum nu trebuie spuma izolanta, spuma din plastic se poate crapa sau sparge in locurile gresite. Incercati aceste metode de taiere data viitoare cand lucrati cu o bucata de spuma izolanta.

 Pasi  

  1. Folositi un cutit de ceara, un fierastrau, un cutit floral sau orice alt cutit mesterit pentru a taia fasii de spuma izolanta si forme. Treceti lama cutitului peste o lumanare normala pentru a-l cerui bine si apoi taiati spuma cu miscari lungi, in genul celor facute cu fierastraul.
  2. Faceti o fasie de-a lungul liniei de taiere dorite. Folositi un cutit pentru unt, un card bancar sau orice alt obiect subtire, ascutit pentru a face taieturi la intervale de-a lungul liniei de taiere. Patrundeti intreaga grosime a spumei. Rupeti usor fasia deasupra unei mese si folositi un cutit pentru a taia spuma in plus.
  3. Cumparati un cutter special de spuma daca lucrati des cu ea. Acesta este un instrument care foloseste o sarma incalzita pentru a taia spuma. Formele mai detaliate pot fi taiate usor cu aceste instrumente.
  4. Taiati spuma pentru lucrarile mici cu un cutter ieftin. Acest tip este ideal pentru lucrurile manuale facute acasa si este disponibil la magazine locale.
  5. Luati in considerare un cutter mai mare si mai durabil de spuma daca aveti lucrari multe in care folositi cantitati mari de spuma. Acestea sunt de obicei mai scumpe decat modelul mai mic, mesterit dar isi merita banii daca le folositi regulat.

 Sfaturi  

  • Folositi o bucata mica de spuma pentru a netezi marginile mai brute ale unei alte bucati de spuma. Frecati zona pana ce marginile neprelucrate dispar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.