Cum sa creezi bijuterii

0
557
Cum sa creati bijuterii

Proiectarea si construirea propriilor bijuterii poate fi o pasiune foarte satisfacatoare. Si daca doriti sa creati o simpla bratara macrameu sau daca doriti sa explorati arta ceruirii, creati ceva care este unic si al dv.!

 Pasi  

  1. Educati-va asupra crearii de bijuterii care va intereseaza. Cautati informatii pe Internet, in biblioteci si librarii.
  2. Incercati sa acumulati niste experienta practica in crearea de bijuterii pe care doriti sa o invatati. Puteti invata usor anumite tehnici – cum ar fi legarea margelelor – doar din carti. Alte tehnici, precum anumite forme de modelare a metalului, sunt cel mai bine predate de un instructor calificat.
  3. Aflati ce materiale sau echipament veti avea nevoie pentru a reusi sa creati bijuteriile dorite. Veti avea nevoie de mult echipament special? Daca da, aveti locul necesar acasa sau in atelierul dv. pentru a depozita echipamentul si materialele?
  4. Ganditi-va la costurile noii dv. pasiunii. Va puteti permite echipamentul si materialele necesare? Va trebui sa inchiriati timpul, spatiul sau echipament din atelierul altei persoane?
  5. Evaluati timpul necesar pe care va trebui sa-l investiti in acest hobby si alegeti un anumit tip de bijuterii a caror creare se potriveste cu timpul dv. liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.