Cum sa cumperi lego

0
600
Cum sa cumparati lego

Jocurile lego sunt menite pentru copiii de peste 2 ani. Limita de varsta este scrisa pe cutia jocului. Numele Lego vine din cuvintele daneze „leg godt”, care inseamna sa te joci bine. Incidental, in latina, cuvantul lego inseamna „eu studiez” sau „eu asamblez”.

 Pasi  

  1. Alegeti Lego drept cadou pentru orice copil. Sunt foarte multe jocuri diferite existente, este imposibil sa nu gasiti unul potrivit. Chiar si un adult se va simti bine cu un Lego Air Zeppelin sau cu un Lego System Star Wars Tie Fighter.
  2. Uitati-va la Classic Lego Playtable. Este menit pentru varstele 5-12, nu este un joc cat un set de piese asortate ce includ 400 de bucati, 2 oameni Lego si o masuta de construire/ cutie de depozitare. Lego Classic Box contine 120 de piese inclusiv roti, elici si un om Lego; Classic Bucket contine 400 de bucati, 2 oameni Lego, bucati de casa si roti.
  3. Asteptati-va ca sumele sa varieze destul de mult de la jocurile mici (de vreo 10 bucati) la jocurile complexe precum Lego Robotics Invention System (717 piese inclusiv un microcomputer programabil).
  4. Cautati Lego la magazinele de jucarii si la supermarkete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.