Cum sa angajezi un meditator

0
597
Cum sa angajati un meditator

Meditatiile ajuta tuturor studentilor, indiferent daca sunt peste, dedesubtul sau la nivelul normal al grupei lor de varsta. Un meditator pregatit poate oferi atentie mai mare, un mod de abordare individualizat si un mare imbold pentru increderea de sine a copilului.

 Pasi  

 1. Determinati-va scopurile. Ele pot fi specifice, cum ar fi marirea unei note la matematica, sau generale, cum ar fi sa-l faceti pe copil sa fie mai interesat de invatatura.
 2. Vorbiti cu copilul dv. de ce considerati ca meditatiile sunt importante. El poate fi impotriva ideii de un ajutor in plus, sau poate fi jenat de ea. Acordarea unui moment de sprijin si de incurajare poate fi foarte important.
 3. Cereti recomandari de la scoala copilului, de la alti parinti sau de la licee si universitati locale.
 4. Intervievati meditatorii posibili in legatura cu pregatirea lor, experienta, materii de expertiza si fel de predare. Dupa o prima intalnire cu meditatorul, intrebati-va copilul ce parere are. Fara o conexiune intre cei doi, eforturile dv. vor fi degeaba. Lamuriti-l pe meditator in legatura cu asteptarile dv..
 5. Discutati despre plata. Alegeti o locatie care sa convina atat meditatorului cat si copilului. Obtineti referinte de la alti clienti ai meditatorului si vorbiti cu ei. Vorbiti chiar cu studentii, daca credeti ca este nevoie.
 6. Vorbiti cu copilul, profesorii copilului de la scoala si cu meditatorul pe masura ce lectiile inainteaza. Aflati daca ei cred ca meditatiile ajuta si cum puteti ajuta.
 7. Cereti informatii regulate despre progresul copilului.

 Sfaturi  

 • Potriviti stilul personal al copilului cu cel al meditatorului. Ar fi mai bun pentru copil un stil de aprofundare bazat pe multe structurari sau un stil mai flexibil? Il vor face oare glumele pe copilul dv. sa citeasca mai multe carti?

 La ce sa fiti atenti  

 • O educatie si o experienta relevanta
 • Asteptari similare
 • Rezultate imbucuratoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.