5 Sfaturi sa economisești bani în vacanta

0
387
Sfaturi-sa-economisești-bani-în vacanta

Călătorind într-o nouă destinație pentru vacanță poate fi distractiv și interesant, dar și puțin stresantă. Există o mulțime de lucruri de luat în considerare în procesul de planificare a itinerariului de călătorie și găsirea celor mai bune oferte posibile. Să aruncăm o privire asupra câtorva opțiuni pentru a vă ajuta să controlați costurile pentru următoarea dvs. aventură:

Călătorie în afara sezonului

O soluție simplă pentru a obține cele mai bune prețuri de călătorie și camere de hotel este de a călători în afara sezonului. Dincolo de cele mai bune prețuri pentru zboruri și un hotel de lux sau stațiune, vor exista mult mai putini oameni care să întrerupă excursiile de vizitare a obiectivelor turistice. De exemplu, o călătorie prin Europa poate fi amânată până în septembrie pentru o experiența de călătorie ieftină, iar vremea este în continuare destul de favorabilă în majoritatea părților.

Fii flexibil cu zborurile

Un zbor indirect poate dura mai mult pentru a ajunge la destinația dorită, dar un zbor cu o escală duce adesea la cea mai rentabilă opțiune de călătorie. De asemenea, ziua în care zburați poate avea un impact semnificativ asupra prețului. În majoritatea cazurilor, un zbor la mijlocul saptamanii va economisi mulți bani pentru o vacanță de familie în comparație cu zborurile de la sfârșitul săptămânii. Doar făcând câteva modificări minore, cum ar fi aceasta, puteti salva literalmente sute de lei.

Evitați taxele ridicate pentru bagaje

Asigurați-vă că ați cântărit bagajele înainte de a pleca de acasă pentru a evita încărcarea adesea umflată asociată depășirii limitei de bagaje.

În cazul în care există haine suplimentare rămase fara sa incapa în bagajele principale, există o mulțime de moduri de a deveni creativi prin folosirea bagaj de mana.

Evitați locurile cele mai populare

O strategie simplă de reducere a costurilor este evitarea locurilor cele mai populare. De exemplu, un oraș european ca Paris poate fi atât de scump, dar există și alte alternative excelente care pot fi la fel de fermecătoare, cum ar fi Atena și Budapesta. Alternativ, o excursie la Costa Rica este de obicei destul de scumpă, dar o țară învecinată, cum ar fi Nicaragua, poate fi o opțiune mai atractivă.

Rezervați in ultimul minut

Rezervarea in ultimul minut vă poate ajuta să obțineți reduceri semnificative în anumite zone unde vreti sa calatoriti. În timp ce acest sfat nu este de ajutor in cazul biletelor de avion, există o mulțime de excursii și croaziere care oferă reduceri mari, dacă sunt lasate in ultimul minut. Un vapor gol nu este niciodată un lucru bun, de aceea aceste companii vor face tot ce este necesar pentru a aduce clienți în plus. În mod obișnuit, rezervarea trebuie să rămână până la una sau două săptămâni înainte de data plecării pentru a obține reduceri de preț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.