Cum Faci o Dezinfectare Habitaclu cu Ozon

0
382

Fiecare dintre noi dorim ca masina noastra sa fie din toate punctele de vedere cea atat cea mai sigura si eficienta cat si cea mai curate. De aceea la Statia de ITP din orasul Petrila, prima statie din oras iti punem la dispozitie si dezinfectare habitaclu cu ozon.

Procedura de dezinfectare la ITP Petrosani este una simpla, pe baza de ozon, nu este toxica si de asemenea te scapa de toate mirosurile neplacute din interiorul masinii tale.

La folosirea climei, se produce un condens datorita diferentelor de temperatura, prin conductele care recirculeaza aerul conditionat (freonul), acesta fiind un aer rece, timp in care in exteriorul masinii este o temperature mai ridicata.

Ozonul este al doilea cel mai puternic oxidant si dezinfectant, dupa flor, fiind de 600 de ori mai puternic decat clorul.

Dezinfectare la ITP Petrosani

La statia de ITP din Petrila folosim doua generatoare de ozon cu o cantitate de peste 40 g pe ora, care gasesc moleculele de mucegai, bacterii sau alte patogene de miros, acesta eliminandule complet, iar dupa aceasta procedura de oxidare ozonul se transforma inapoi in oxigen.

Ozonul este o molecula compusa din 3 atomi de oxigen, fiind numit si oxigen activ sau oxygen triatomic avand formula chimica de O3.
Ozonul se formeaza atunci cand moleculele de oxygen sunt expuse radiatiilor ultraviolet, acestea avand o frecventa de 254 nanometri si atunci cand moleculele de oxigen sunt supuse sau expuse unui camp de energie electrica de inalta tensiune.

Ozonul este 100% ecologic si dupa cedarea atomul de oxigen care determina procesul de oxidare molecula de O3 redevine molecula O2. Omoara atat virusii, bacteriile, ciupercile si mucegaiul cat si ucide moleculele de patogeni in cateva minute sau chiar in cateva secunde, distrugand in mod real mirosul – nu il acopera.

Dezinfectarea cu ozon presupune o dezinfectare fara folosirea a nici unei substante chimice, doar ozon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.