Cum sa treci peste o despartire

0
642
Cum sa treceti peste o despartire

Trecerea peste o relatie este o experienta pe care majoritatea dintre noi trebuie s-o facem intr-un anumit punct al vietii.

 Pasii pentru a trece peste o despartire

  1. Lasati-va un anumit timp in care sa fiti mahnit de pierdere. A fi mahnit inseamna a trece prin tot felul de sentimente, cum ar fi suparare, manie, soc si acceptare.
  2. Nu va grabiti sau nu va asteptati sa treceti peste durere asa de usor. In functie de durata relatiei sau de importanta ei, s-ar putea sa aveti nevoie de saptamani, luni sau mai mult pentru a trece peste.
  3. Aveti grija de dv. Odihniti-va cum trebuie, mancati bine si faceti exercitii.
  4. Ingrijiti-va. Permiteti-va sa va relaxati si sa faceti ce doriti – cum ar fi plimbari, bai lungi sau dormit mult, ascultati muzica, cititi, uitati-va la filme.
  5. Planuiti activitati placute cu prietenii sau familia cu ceva timp inainte (mai ales in weekenduri) pentru a va tine ocupat si a va face sa uitati.
  6. Vorbiti cu doctorul dv. despre posibilitatea de a lua medicamente daca aveti probleme cu somnul sau daca va simtiti deprimat. Sau discutati despre posibile suplimente din plante pentru depresie si anxietate.
  7. Incepeti un jurnal si scrieti in el ce ati invatat din relatia respectiva despre dv, relatii si viata.

 Sfaturi pentru a trece peste o despartire

  • Daca relatia a fost foarte importanta pentru dv, s-ar putea sa nu treceti niciodata peste despartire. In timp, sentimentele vor deveni mai putin intense si va veti putea gandi la relatie fara a mai fi atat de dureros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.